Godt nytår

Det har næsten været et annus horribilis med mange ubehagelige oplevelser, situation og hændelser.

Det ser dog heldigvis ud til at pandemien nu er ved at ebbe ud, og man er ved at forholde sig til udbrud på en ny måde så det kommer til at ligne influenza bølger. En af de sidste meldinger fra en læge har været: Hr. Doktor, jeg er forkølet, hoster, har hovedpine og rødvinen smager ikke af noget. Skal jeg tage en coronatest? Og lægen svarede: Hvad vil du opnå med en test? Tag en panodil og vent med rødvinen til det er gået over, så du ikke spilder de dyre dråber. Du kan alligevel ikke gøre noget ved det om det er corona, influenza eller en forkølelse.

Julen har været lidt mørkere end tidligere på grund af de høje energipriser. Vi tror ikke at folk ikke har råd til at sætte julelys op i samme omfang som tidligere år, men i sympati med de mange andre i verden, som har svært ved at få enderne til at hænge sammen, er det begrænset hvad der har været af lys.

En anden trist begivenhed har givet anledning til at vi trods alt skal huske at sætte pris på livet hver dag, for vi ved ikke hvor længe vi får lov til at være her.

Så på trods af tristheden må vi alligevel ønske alle et godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *