3. kuld

Skovspurvene har været flittige i år, og er nu klar med 3. kuld.

Det er dejligt at det hele er ved at vokse lidt til, så der er gemmesteder for fuglene, for der er godt nok mange katte der lusker rundt hele tiden på lur efter en lille godbid. Fuglene tager til gengæld en hel masse insekter, og jo flere fugle jo færre insekter.

I denne redekasse har der de sidste 2 sæsoner været skovspurve, og før det var det et musvitpar, som producerede et par kuld. Der er også mange andre fugle i nabolaget, og hvis man lytter godt efter, og måske snyder med en lille app på telefonen, kan man høre alle disse: Skovspurve, solsorte, musvitter, lærker, bogfinker, hvide vipstjerter, gærdesmutter, tornirisk og gøgen i det fjerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *