Hallohvin

Det var heldigvis rigtigt dejligt vejr mens alle børnene rendte rund og lavede slik eller ballade. Det så ikke ud som om der var nogen der fik ballade, men der er rygter om at enkelte måtte hente flere forsyninger på grund af den store efterspørgsel.

Nogle have gjort meget mere ud af udsmykningen end andre, og de fleste børn havde forstået at hvis der var græskar og udsmykning, så var man en del af legen, og ellers ville man bare være i fred. Men der er i hvert tilfælde stor tilslutning, og de fleste børn fik slik nok til mere end én måneds fredagsslik. Måske er det bare en omfordeling af godterne?

Og græskar holder desværre ikke så længe, så det er med at komme af med dem så snart løjerne er slut. Vi har erfaret at de ikke holder meget mere end en uge, før de bliver lidt ulækre inden i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *